Update cruisecalls

Terwijl het Corona virus de wereld nog steeds in zijn greep heeft, komt het dagelijkse leven in onze regio langzaam weer op gang. Het openen van de grenzen was een belangrijk iets voor toerisme en economie. Ondertussen maakt ook de cruisewereld zich klaar voor een terugkeer.

Ondertussen blijft het uitkijken naar het eerste cruiseschip in Zeebrugge. De rederijen hebben ongetwijfeld hun handen vol met het aanpassen van hun vaarschema’s en met het nemen van maatregelen om de cruises zo veilig mogelijk te laten verlopen, met onder andere het ook op social distancing.

De Cruise Port Zeebrugge – Fanpage volgt het laatste nieuws op van de rederijen en aan de hand van dat nieuws wordt de lijst met cruisecalls aangepast op de website.

Een nieuwe update kunt u alvast hier terugvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *