MSC Cruises brengt je ook tijdens de winter van 2024-2025 naar de parels van het Noorden.

Ook tijdens het winterseizoen 2024-2025 zal MSC Cruises afvaarten aanbieden vanuit Zeebrugge. De route wint langzaam aan populariteit en MSC Cruises blijft er op inzetten met wekelijkse afvaarten vanuit Zeebrugge. Dit jaar neemt de MSC Preziosa de route voor haar rekening, geen onbekende bezoeker voor Zeebrugge.

Een 7-daagse cruise richting onze buurlanden is hetgeen de MSC Preziosa in petto heeft komende winter. Het schip vaart je vauit Zeebrugge richting Le Havre, Southampton, Hamburg en Rotterdam en neemt je mee op een ontdekkingstocht naar de Parels van het Noorden zoals MSC Cruises de route zelf omschrijft. Inschepingen in Zeebrugge zijn al enkele jaren mogelijk en deze route wint elk jaar aan populariteit.

Dit jaar werd er voor gekozen om de MSC Preziosa in te zetten. Het schip is met een capaciteit van 4.345 passagiers iets kleiner dan de MSC Euribia ( 6.327 passagiers ) die deze route vorige winter heeft gevaren en zal dus voor een iets andere beleving zorgen. Buiten het schip is er niets gewijzigd: de route blijft dezelfde als vorige winters. De bestemmingen die aangelopen worden bieden interessante mogelijkheden voor excursies aan en zullen er voor zorgen dat de lokale cultuur helemaal opgesnoven kan worden.

MSC Preziosa werd gebouwd in 2013 en behoort tot de Fantasia-klasse. Het schip is, samen met haar zus MSC Divina een jongere en verbeterde versie van de MSC Fantasia en MSC Splendida. Ze meet 333,3 meter lang en heeft een breedte van 37,92 meter. Er zijn 1.751 kajuiten aan boord en de maximum snelheid is 24.21 knopen ( ongeveer 45 km/h ).

Voor afvaarten tussen oktober 2024 en april 2025 loopt er een actie waarbij je al vanaf € 699 per persoon kan vertrekken. Deze prijs is inclusief het easy drankenpakket en hotel service charges. Om te genieten van de actie boek je best voor 28 juni je cruise vanuit Zeebrugge! Meer informatie te vinden via https://www.msccruises.be/cruise-aanbiedingen/flash-sale.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait